Vier OUDJAAR in HORTA ! ==> VOLZET !!

M

Maandag  31 december 2018

Art Nouveau Zaal 19u00 - 03u00

19u00 - 20u00  Aperitief met hapjes
20u00 - 03u00  Diner dansant en feestelijke overgang naar 2019 met een glaasje Champagne &  "Dennis Sweet Band"

MENU

Glaasje Champagne Guy Laforge met :

 Knabbels op tafel

° Radijsjes

° Guacemole / Tzatziki / Taco’s

 Duo amuse

° Ganache van ganzenlever met gerookte Oosterscheldepaling en een crunch van pinda’s

° Krokante pangsit van kip met sesamsausje

° ° °
Voorgerecht

Gebakken bospaddestoelen met een toast

Zoet zuur gemarineerd akkerzwammetje

Crème van dragon & bieslook

Saus Archiduc Comme-il-faut

Wijn : 2016 Monte do Carrapatelo – White Luis Duarte – Viognier, Arinto, Antao Vaz – Alentejo : Portugal

° ° °

Tussengerecht

Bisque van Noorse kreeft

Afgetopt met saffraan room / rozemarijn crouton met verse rouille

 Wijn : 2016 Monte do Carrapatelo – White Luis Duarte – Viognier, Arinto, Antao Vaz – Alentejo : Portugal

° ° °
Hoofdgerecht

Gegrilde hert steak Robespierre met Amandelkroketjes

Truffelmayonaise / Confit van rode ui en tijm / Structuren van tomaat / Parmezaan / Rucola

Wijn : 2015 Rioja Medrano Irazu – Crianza – Tempranillo – Rioja Alvesa : Spanje

° ° °
Dessert

3D Bombe

Yuzu & Witte Valharona chocolade

Sterrenstof

Wijn : 2017 Domaine de Laguille – Vin de Pays des Côtes de Gascogne – Moelleux / Gros Manseng, Sud-Ouest : Frankrijk

° ° °
Verwenkoffie DELUXE
Koffie of thee met verwennerijen van de Chef
° ° °
Glaasje Champagne 2018 naar 2019

 

Prijs : € 148,00  per persoon 
Inbegrepen in deze prijs :
Aperitief met hapjes
Wijnen, waters, koffie of thee à volonté tijdens het diner
Glaasje champagne om middernacht

Reservatie
Reserveren kan u op het nummer 03/203 56 61, alle weekdagen tussen 09u00 en 17u00.
Mailen kan u op het adres 
ann.fidlers@grandcafehorta.be.

Reservatie is enkel geldig na reservatie én overschrijving van het volledige bedrag op het rekeningnummer :
IBAN BE 78 001346611186 / BIC CODE = GEBABEBB
met duidelijke vermelding van :
'oudejaarsavond - naam en voornaam reservatie - aantal personen'


Gelieve tijdig te reserveren!

Terug