WEDNESDAY NIGHT JAMS - 18 MEI & 15 JUNI

M

De perfecte breek-de-week voor jullie knaldrang! Stijlvol entertainment, lekkere cocktails en een giga afterparty.

18 MEI - Goes Whitney Houston
Met April Darby - 'The Voice' and her Bodyguard in concert

April Darby geeft het beste van zichzelf tijdens een tribute van Whitney Houston. April is een entertainer van wereldklasse en multi-talent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem het repertoire van Whitney als geen ander kan brengen. Samen met gastheer (en bodyguard) Erik Goossens speelt de Wednesday Night Jam Band de pannen van het dak.
De afterparty wordt verzorgd door Bruce Blanchard. Hij is choreograaf en DJ en internationaal bekend door zijn unieke Urban, Afrohouse en House-stijl. Deze ervaren performer zal zijn unieke stempel drukken op de afterparty.
Tickets via deze link.
 
15 JUNI - Goes BIGGER
Met Dirk Cassiers, Erik Goossens, Nathan Ambach & Ludoviq

Gastheren Erik Goossens en Dirk Cassiers nodigen samen met hun collectief van TOP muzikanten special guests uit. Deze editie komen N8N en Ludoviq de band vergezellen en is het kot te klein!!!! The King, Bruno Mars, U2, Earth Wind & Fire, Dua Lipa, Michael Jackson, Prince,The Police en zoveel meer. 

The Wednesday Night Jams Band wordt ondersteunt door DJ Massimo. Hij draait, voor, tijdens en na het concert en zal zorgen voor een DIKKE AFTERPARTY. Extase, fun en dance verzekerd!

Tickets via deze link.
 
Terug